logo_kanadensare-15

Här kan du läsa mer om våra olika kanadensarkurser och turer. Är något oklart eller har du egna önskemål, ta gärna kontakt. 

Kanadensarekurs nivå 1: GULT PADDELPASS

En kurs för dig som vill ta första steget mot att lära dig paddla kanadensare på riktigt. Vi går igenom grundläggande kunskaper inom säkerhet, teknik och miljö. Det finns mycket som man inte tror

Pris från 950kr

Kurslängd: 6 timmar

I samarbete med:

Kanadensarekurs nivå 2: FORSPADDLING 1

Bygger på kanadensarekurs 1. Vi arbetar vidare med de grundläggande kunskaperna inom säkerhet, teknik och miljö. Den stora skillande är att vi i denna kurs rör oss ut i mer strömmande vatten. Första steget mot att paddla kanadensare i fors.

Pris från 1500kr

Kurslängd: 6 timmar

Upplevelsetur: KANADENSARTUR

Följ med på ett äventyr ut i den vilda naturen. Vi övar på paddelteknik och att ta kontroll över kanadensaren, men mycket tid ges också åt upplevelsen av att vara långt borta. Det finns tid till att utforska och hitta lugnet som infinner sig när man vistas i rofull natur. Matlagning över öppen eld och en hel del tips och trix till att behålla komforten i naturen utlovas.

Pris från 1600kr

Kurslängd: 1,5 dagar

Se även våra andra turer

Havskajakkurs nivå 1: GULT PADDELPASS

En kurs för dig som vill ta första steget mot att bli tryggare i en kajak. Vi går igenom grundläggande kunskaper inom säkerhet, teknik och miljö.

Pris från 1250kr

Kurslängd: 6 timmar

I samarbete med:

Havskajakkurs nivå 2: GRÖNT PADDELPASS

Bygger på havskajak 1. Vi arbetar vidare med de grundläggande kunskaperna inom säkerhet, teknik och miljö. Mycket fokus läggs på kamraträddning!

Pris från 1500kr

Kurslängd: 6 timmar

I samarbete med:

3: Förstahjälpen (kvällskurs)

En fristående kvällskurs som hjälper dig att ta steget mot din egen fjällvandring. Denna kväll går vi igenom viktig och nyttig förstahjälp för vandringen.

Pris från 400kr

Kurslängd: 3 timmar

I samarbete med:

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

kontakt@naturtid.se

www.facebook.com/naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

Naturtids villkor och sekretesspolicy.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.