Prova på Täljkurs för barn

Lär dig att tälja tillsammans med ditt barn.

Om kursen:

En prova på täljkurs för dig som vill göra något rolig, lärorikt och kreativt tillsammans med ditt barn eller familj. Enkla verktyg i en inspirerande och enkel miljö. Om man inte helt är redo för de vassa slöjdknivar finns det andra verktyg att börja med där skaderisken är lite mindre. 

Kursen är anpassad för barn. Vi kommer jobba med grundläggande täljtekniker med kniv. Gemenskap, kreativitet och säkerhet sätts i fokus.

Vem kan vara med:

Barn måste komma i följe med vuxen. Max två barn per vuxen. Knivarna är vassa och som vuxen har du ansvar för att medföljande barn hanterar verktygen med respekt. Du känner ditt barn bäst och bestämmer var gränserna går. (Rekommenderad ålder för denna kurs är 5-12 år. Äldre barn är såklart välkomna men passar även på vår heldagskurs Täljkurs i det fria”.)

Pris:

795kr för 1 barn och 1 vuxen. 595kr för 1 extra barn. Max 2 barn på en vuxen. 

Ingår i priset:

  • Grundläggande täljtekninker med kniv
  • Låneverktyg 
  • Material att tälja i
  • Fina egengjorda alster
OBS! Kursen är exklusive mat. Ta med mat, snacks och vatten så ni klarar er under hela kursen.

Deltagarantal:

Max 6 barn per tillfälle

Datum 2023:

Kursen är 2h lång och går två gånger på en dag.


Inga datum ute än, men maila gärna en intresseanmälan.

PASSAR INTE DATUMET? Är ni en egen grupp som tycker detta verkar spännande. Ta kontakt för mer info. 

Plats - Nääs

Vi träffas utanför Slöjdseminariet, Otto Salomons väg vid Nääs Slott.

Ute/Tält

Alla våra kurser hålls ute i naturen. Om vädret tillåter sitter vi runt en knastrande brasa under bar himmel. De dagar som det är för kallt eller för blött tar vi istället med vårt mysiga tipi-tält som under kalla dagar även har en varm vedugn i sig. 

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!