logo_taljning-17

Täljkurs ute i vintern

Om kursen:

En täljkurs för dig som vill prova på, inspireras eller lära dig mer om att tälja, samtidig som vi har en fin dag ute i skogen mitt i vintern.

Ja, det stämmer. Vi sitter inne i en uppvärmd tipi och täljer bort vardagsstressen. Vi vill lova att täljning är en otroligt bra och effektiv sysselsättning för att skapa en välförtjänt och välbehövd paus, oavsett om det är mitt i julstressen eller en helt vanlig vardag. Kanske det blir perfekt att ge bort en täljkurs i farsdagspresent? 

Lär dig grundläggande yx- och täljtekniker där kreativitet och säkerhet sätts i fokus. Vi täljer skedar, krokar, gubbar, smörknivar, stekspadar eller det din fantasi har lust att skapa just i dag.

Vem kan vara med:

En kurs för dig som är helt ny eller för dig som har provat lite innan men vill inspireras och lära dig mer. Mer erfarna täljare är också varmt välkomna att ta del av den kreativa atmosfären runt den knastrande brasan.

Datum 2020:

10:00 till 15:00

Söndagen 8 november

Söndagen 29 november

Söndagen 20 december

PASSAR INTE DATUMET? Är ni en egen grupp som tycker detta verkar spännande. Ta kontakt för mer info. 

PLATS:

Härlanda Tjärn

Vi utgår från parkeringen vid Härlandatjärn och går gemensamt till planerad kursplats.

Pris:

1050 kr

Ingår i priset:

  • Tillgång till verktyg (yxa, kniv, mm.) 
  • Material att tälja i.
  • Instruktioner, tips och trix.
  • Fika

Covid-19

På grund av Covid-19 har vi ett mindre antal deltagare per kurs i år. Tältet vi sitter i är 20 m² stort med bra ventilation, men vi kan inte garantera att vi kan hålla 2m avstånd. Något man ska vara medveten om när man bokar in sig på denna kurs. Det finns också möjlighet för att sitta utanför tältet. Eget munskydd kan tas med om så önskas. Fler frågor? Ta kontakt med oss! 

Bokningsinformation

Boka din plats via Studieförbundet Vuxenskolans hemsida eller följ link på “Boka Plats”-knappen.

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

kontakt@naturtid.se

www.facebook.com/naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

Naturtids villkor och sekretesspolicy.

Close Menu

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.