COVID-19 info!

Vi tror på att komma ut i naturen, känna en gemenskap och få fokusera på något kul är ännu viktigare nu. Därför jobbar vi med att anpassa vår verksamhet till den rådande situationen, så att du kan känna dig trygg med att boka kurser och turer hos oss. 

Alla kurser och turer för privatpersoner kan ombokas utan extra kostnad ända fram till och med kursdagen! Ta kontakt så hittar vi en lösning.

Vi är alltid utomhus och försiktighetsåtgärder är vidtagna på alla kurser och turer. Detta för att tillgodose allas säkerhet och trygghet på bästa sätt.

Vi gör allt vi kan för att minska smittorisken, men det är också viktigt att du som deltagare tar ansvar. 

Kom inte på kursen ifall du känner symtom. Tänk på att hålla avstånd till de andra i gruppen. 

Personer som har nära kontakt med folk i riskgruppen eller som själv är i riskgruppen uppmanas att inte delta på våra aktiviteter. 

Vi reserverar oss för att vi på grund av Covid-19, innan start eller under pågående kurs, kan komma att behöva ställa om genom att flytta fram kursen eller ställa in.

Tänk på att naturen finns där ute. Det är gott om plats till alla. Även ett öppet fönster kan ändra hela känslan i ett rum. 

Ta hand om varandra, vi tar hand om er!

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

kontakt@naturtid.se

www.facebook.com/naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

Naturtids villkor och sekretesspolicy.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.