logo_vandring-16

Här kan du läsa mer om våra olika vandringskurser och turer. Är något oklart eller har du egna önskemål, ta gärna kontakt. 

Fjällvandring 1: Packning och klädsel (kvällskurs)

En fristående kvällskurs som hjälper dig att ta steget mot din egen fjällvandring. Denna kväll pratar vi om lämplig packning och klädsel.

Pris kommer snart

Kurslängd: 3 timmar

I samarbete med:

Fjällvandring 2: Karta,  kompass och medvetna vägval (kvällskurs)

En fristående kvällskurs som hjälper dig att ta steget mot din egen fjällvandring. Denna kväll arbetar vi med våra kart- och kompasskunskaper.

Pris kommer snart

Kurslängd: 3 timmar

I samarbete med:

Fjällvandring 3: Första Hjälpen på fjället (kvällskurs)

En fristående kvällskurs som hjälper dig att ta steget mot din egen fjällvandring. Denna kväll går vi igenom viktig och nyttig förstahjälp för vandringen.

Pris kommer snart

Kurslängd: 3 timmar

I samarbete med:

Vandring och övernattningstur – testa din utrustning och dina kunskaper

Detta är en liten vandring och övernattningskurs för dig som har egen utrustning men vill testa om den och dina kunskaper håller innan man tar turen till fjället på riktigt. Vi finns där för frågor, vägledning, inspiration och trygghet.

Pris kommer snart

Kurslängd: 1,5 dagar

I samarbete med:

Se även våra andra turer och kurser

Kanadensarekurs nivå 1: GULT PADDELPASS

En kurs för dig som vill ta första steget mot att lära dig paddla kanadensare på riktigt. Vi går igenom grundläggande kunskaper inom säkerhet, teknik och miljö. Det finns mycket som man inte tror

Pris från 950kr

Kurslängd: 6 timmar

I samarbete med:

Kanadensarekurs nivå 2: FORSPADDLING 1

Bygger på kanadensarekurs 1. Vi arbetar vidare med de grundläggande kunskaperna inom säkerhet, teknik och miljö. Den stora skillande är att vi i denna kurs rör oss ut i mer strömmande vatten. Första steget mot att paddla kanadensare i fors.

Pris från 1500kr

Kurslängd: 6 timmar

I samarbete med:

Upplevelsetur: KANADENSARTUR

Följ med på ett äventyr ut i den vilda naturen. Vi övar på paddelteknik och att ta kontroll över kanadensaren, men mycket tid ges också åt upplevelsen av att vara långt borta. Det finns tid till att utforska och hitta lugnet som infinner sig när man vistas i rofull natur. Matlagning över öppen eld och en hel del tips och trix till att behålla komforten i naturen utlovas.

Pris från 1600kr

Kurslängd: 1,5 dagar

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

kontakt@naturtid.se

www.facebook.com/naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

Naturtids villkor och sekretesspolicy.