logo_skolverksamhet-21

Vi på naturtid älskar att jobba med pedagogik och utbildning i naturen oavsett om det gäller vuxna eller barn. Vi har undervisningserfarenhet med fritidsverksamhet, förskola, lägerskola, gymnasiet, folkhögskola och universitet och är vana med att ta hand om gruppers säkerhet, utveckling och lärande i skogen, på havet och på fjället.

 

Låter vi intressanta även för er? Ta kontak så bollar vi tankar tillsammans.

kontakt@naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

“Genom undervisningen ska eleverna utveckla förmågan att vistas i utemiljöer och naturen under olika årstider och få förståelse för värdet av ett aktivt friluftsliv. Undervisningen ska även bidra till att eleverna utvecklar kunskaper om risker och säkerhetsfaktorer i samband med fysiska aktiviteter och hur man agerar i nödsituationer.”

Skolverket, kursplan Idrott och Hälsa

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

kontakt@naturtid.se

www.facebook.com/naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

Naturtids villkor och sekretesspolicy.

Close Menu

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.