logo_skolverksamhet-21

Vi på naturtid älskar att jobba med pedagogik och utbildning i naturen oavsett om det gäller vuxna eller barn. Vi har undervisningserfarenhet med fritidsverksamhet, förskola, lägerskola, gymnasiet, folkhögskola och universitet och är vana med att ta hand om gruppers säkerhet, utveckling och lärande i skogen, på havet och på fjället.

 

Låter vi intressanta även för er? Ta kontak så bollar vi tankar tillsammans.

kontakt@naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

“Genom undervisningen ska eleverna utveckla förmågan att vistas i utemiljöer och naturen under olika årstider och få förståelse för värdet av ett aktivt friluftsliv. Undervisningen ska även bidra till att eleverna utvecklar kunskaper om risker och säkerhetsfaktorer i samband med fysiska aktiviteter och hur man agerar i nödsituationer.”

Skolverket, kursplan Idrott och Hälsa

Tips på aktiviteter

Naturlunch med Naturtid

Gör något annorlunda och avslappnade tillsammans. Vi arbetar med stresshantering och pratar om hur vi kan använda naturen för att lättare återhämta oss från en kravfull vardag.

Pris från 4520kr

(min. 4st deltagare inkl. lunch)

Kurslängd: 3,5 timmar

Havskajakkurs nivå 1: GULT PADDELPASS

En kurs för dig som vill ta första steget mot att bli tryggare i en kajak. Vi går igenom grundläggande kunskaper inom säkerhet, teknik och miljö.

Pris från 1250kr/person

Kurslängd: 6 timmar

I samarbete med:

Upplevelsetur: KANADENSARTUR

Följ med på ett äventyr ut i den vilda naturen. Vi övar på paddelteknik och att ta kontroll över kanadensaren, men mycket tid ges också åt upplevelsen av att vara långt borta. Det finns tid till att utforska och hitta lugnet som infinner sig när man vistas i rofull natur. Matlagning över öppen eld och en hel del tips och trix till att behålla komforten i naturen utlovas.

Pris från 1600kr/person

Kurslängd: 1,5 dagar

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

kontakt@naturtid.se

www.facebook.com/naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

Naturtids villkor och sekretesspolicy.

Close Menu

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.