logo_kajak-14

Här kan du läsa mer om våra olika kajakkurser och turer. Som regel håller vi till i Göteborgs skärgård ute runt Öckerö, men ibland kan vi även välja andra vatten. Är något oklart eller har du egna önskemål, ta gärna kontakt. 

Havskajakkurs nivå 1:

GULT PADDELPASS

En kurs för dig som vill ta första steget mot att bli tryggare i en kajak. Vi går igenom grundläggande kunskaper inom säkerhet, teknik och miljö. 

Inga förkunskaper krävs.

Pris från 1350kr

Kurslängd: 6 timmar

I samarbete med:

Havskajakkurs nivå 2: Mot GRÖNT PADDELPASS

Bygger på Havskajakkurs nivå 1: GULT PADDELPASS men det år inget krav. Vi arbetar vidare med de grundläggande kunskaperna inom säkerhet, teknik och miljö. Mycket fokus läggs på räddningstekniker!

Pris från 1550kr

Kurslängd: 6 timmar.

 

Rekommenderar att delta på

MINST två tillfällen innan man

anmäler sig till examination.

I samarbete med:

GSRT: Grundläggande Säkerhet och Räddningsteknik

En kurs som fokuserar på säkerhet och räddning. Hur förebygger vi att skador inträffar, vad ska vi tänka på och hur ska vi handla om olyckan är framme. En viktig kurs som alla paddlare borde ta. Oavsett om du är ledare eller hobbykanotist.

Pris 1850kr

Kurslängd: 8 timmar

I samarbete med:

Rollkurs med kajak:

ESKIMÅSVÄNG

Att lära sig rolla med kajak är många kajakpaddlares dröm. Det blir betydligt enklare med hjälp av duktiga instruktörer. En hel dag som mestadels spenderas med huvudet under vattnet, men andra tips och trix varvas in i välförtjänta och behövda pauser.

Pris kommer

Kurslängd: 4 timmar

Examination

GRÖNT PADDELPASS

För denne examination är det bra att man noggrant har satt sig in i och tränat på de olika moment som man ska klara av för att få godkänt examinationen.

Vi rekommenderar att man går “Havkajakkurs nivå 2: GRÖNT PADDELPASS” innan man går “Examination GRÖNT PADDELPASS” men det är inget krav.

Pris från 950kr

Kurslängd: 4 timmar

I samarbete med:

Kajakkurs med övernattning ink.

GULT PADDELPASS

Har du en dröm om att paddla från ö till ö och utforska västkustens unika skärgårdsmiljö, övernatta i tält och lära dig säkerhet och grundlæggende paddelteknik? Då är denne to dagars övernattningskurs precis det du drömmer om. Detta är inte bara en guidet tur men målet med kursen är att skapa förutsättningar så att du på egen hand ska kunna planera och genomföra en flerdagars kajaktur med övernattning och god säkerhetsmarginal anpassad till din färdighetsnivå.

Pris kommer

Kurslängd: Tur med övernatning

från lördag – söndag

I samarbete med:

Kajakkurs med övernattning

Träning mot GRÖNT och BLÅTT PADDELPASS

Har du lust att gå i dybden med din paddling och utveckla dina färdigheter på flerdagarsturer? Då är denne to dagars övernattningskurs något för dig. Detta är inte bara en guidet tur men målet med kursen är att skapa förutsättningar så att du på egen hand ska kunna planera och genomföra en flerdagars kajaktur med övernattning och god säkerhetsmarginal anpassad till din färdighetsnivå och samtidig komma närmare att bestå Grönt eller Blått Paddelpass.

Pris kommer

Kurslängd: Tur med övernatning

från lördag – söndag

I samarbete med:

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

kontakt@naturtid.se

www.facebook.com/naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

Naturtids villkor och sekretesspolicy.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.