fbpx

Naturlunch med Naturtid

Vandring och mindfulness i skogen

Halvdag med fokus på mental hälsa och återhämtning. Ca. 4 timmar.

Gör något annorlunda på nästa personaldag!

Något som både är kul, lärorikt och team- buildande, men framförallt otroligt viktigt för dig och dina kollegors hälsa.

Nytt spännande koncept:

“Naturlunch med Naturtid” är ett nytt koncept framtaget för verksamheter, som vill skona sina medarbetare och förebygga psykisk ohälsa.

Naturkontakt:

Följ med på en halvdag ut i närnaturen. Här arbetar vi med konkreta och enkla övninar baserade på aktuell forskning från bl.a. Japan. En dag som skapar reflektion och sprider kunskap om stressrelaterad ohälsa, som är ett av vår tids största samhällsproblem.

INNEHÅLL:

(ca. 4 timmar, kan anpassas)

  • Gemenskap och samarbete
  • Mentalt och avslappnande
  • Kunskap om återhämtning
  • Lätta konkreta övningar
  • Naturlunch över öppen eld

PLATS:

Vi föredrar att använda oss av naturområdet som ligger närmast er, för att uppmuntra till fortsatt kontakt med området även efter avslutad kurs.

Finns det ingen naturlig plats nära er kommer vi överens om ett annat bra ställe.

VARFÖR?

Sjukskrivningar på grund av stressrelaterad ohälsa har i dag blivit ett reellt samhälls- problem. Allt mer resurser läggs på att rehabilitera de som dessvärre råkat illa ut.

Vi på Naturtid vill öka kunskapen och framförallt reflektionen kring återhämtning, som så många forskningsstudier visat varit det absolut viktigaste för att undvika stressrelaterade sjukdomar.

Vi arbetar med naturen som arena och vi vill visa er hur effektivt, kul och inspirerande det kan vara att leka, känna och reflektera i denna kravlösa miljö.

Kontaktformulär - Vandring och mindfulness

Vi behandlar dina personuppgifter varsamt och använder de endast för att på bästa sätt kunna genomföra våra tjänster. Läs mer i våra vilkor.

OMDÖMEN

Andra verksamheter har redan vågat prova detta upplägg.

De säger så här om dagen tillsammans med oss.

Bokningsinformation:

Boka din plats via Studieförbundet Vuxenskolans hemsida eller följ link på “Boka Plats”-knappen.

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.