logo_taljning-17

Täljkurs ute i det fria med Naturtid

Om kursen:

En täljkurs för dig som har lust att prova på eller lära dig mer om att tälja och samtidig ha en fin dag ute i skogen. Här är processen lika viktig som resultatet. Vi sitter ute under bar himmel runt en knastrande brasa och filosoferar medan händerna arbetar. Enkla verktyg i en enkel miljö. Lär dig grundläggande yx- och täljtekniker där kreativitet och säkerhet sätts i fokus.

Vi täljer skedar, krokar, gubbar, smörknivar, stekspadar eller det din fantasi har lust att skapa. 

För vem?


En kurs för dig som är helt ny eller för dig som har provat lite innan men vill inspireras och lära mer. Mer erfarna täljare är också varmt välkomna att ta del av den kreativa atmosfären runt den knastrande brasan.

Datum och plats:

Lör 13 april eller Lör 25 maj

Heldagskurs: 11:00-17:00

Vi utgår från parkeringen vid Härlandatjärn, Göteborg, och går gemensamt till planerad kursplats.

Pris:

600kr

Bokningsinformation:

Studieförbundet Vuxenskolan: Bokas via deras hemsida. Länk till hemsidan under “boka plats nu”-knappen. Ett svarsmail med ytterliggare infomation bekräftar bokningen.

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

kontakt@naturtid.se

www.facebook.com/naturtid.se

0046 (0) 768 89 58 40

Naturtids villkor och sekretesspolicy.

Close Menu

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.