Paddla kajak i Säveån med företaget

Se stan från ett helt nytt perspektiv. 

(2-3 timmar paddling)

Om paddlingen

Säveån tar er igenom både amazonas regnskog, Indiens Ganges. Charmiga förfallna småbåtshamnar, nybyggda Gamlestan, undersidan av Röde Orm och utsidan av Drömmarnas kaj är bara några exempel på vad denna upplevelserika paddling bjuder på. Perfekt för lite aktiva företagsgrupper. 

Innehåll

(2-3 timmar paddling)

  • Kajak
  • Egen guide
  • Sacks och välkomstdrink
  • Badtunna och bastu
  • Middag/lunch*
  • Ölprovning på Vega bryggeri*

* Tillägsvalg

Välkommen till Ringön

Turen avslutas mitt i Ringöns rustika hamnmiljö och entreprenörsanda. Där möts ni av skumpa och tilltugg som avnjuts i en lounge på bryggan. Bastu och badtunna finns även för en extra härlig, välförtjänt och social mingelstund. Som ett tillval kan man avsluta dagen med middag eller lunch och ölprovning på Vega bryggeri som ligger bara ett stenkast bort.

Alkohol och servering

När vi paddlat i mål erbjuds alla en svalkande dryck (en öl, ett glas vin eller en alkoholfri variant). 

Därefter finns det möjlighet för att köpa mer dricka i baren och sitta ner utomhus under tak i en exotisk brygglounge.

Bastu och badtunna

För en extra härlig och välförtjänt avslutning finns det möjlighet för att boka den nybyggda spaavdelningen. Här finns både bastu, badtunna, dusch och omklädningsrum.

Bastun rymmer 6-8 personer åt gången och badtunnan 4-5 personer åt gången.

Ölprovning och mat på Vega Bryggeri

Efter att alla har bytt om, bastat och minglat klart kan man välja att avsluta dagen med ölprovning på Vega Bryggeri som bara ligger ett stenkast bort. Här går det även bra att beställa lunch eller middag.

Kontaktformulär - Paddla Säveån med företaget​

Vi behandlar dina personuppgifter varsamt och använder de endast för att på bästa sätt kunna genomföra våra tjänster. Läs mer i våra vilkor.

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!