FÖRETAG

Hitta på något roligt och annorlunda tillsammans

Företagsaktiviteter

Socialt, hälsofrämjande, avslappnande, utmanande, teambuildande.

Här hittar du våra mest populära företagsaktiviteter. Ta gärna kontakt så skräddarsyr vi efter era önskemål.

Paddla kajak i Säveån med företaget

Paddla Säveån med företaget och upplev staden från ett helt nytt perspektiv. Turen går från Partille och avslutas mitt i Ringöns rustika hamnmiljö. Läcker grillmiddag, bastu och badtunna är exempel på möjliga tilläggsval.

Kajak och fika

2-3h kajakpaddling på valfritt vatten. Vi bestämmer i samråd med er vilket område som passar bäst för just eran tur. Kanske något som ligger nära kontoret eller ett lite mer exotiskt alternativ, vi har massa idéer. Ni kommer att ha en guide med er under hela turen som ansvarar för säkerheten. En perfekt aktivitet för lite aktiva grupper.

Täljtältet

Tälj bort stress och press! Vi sitter runt en knastrande brasa och filosoferar medan händerna får arbeta. Enkla verktyg i en inspirerande och enkel miljö. Genomgång av grundläggande yx- och täljtekniker där kreativitet och säkerhet sätts i fokus.

Naturlunch med Naturtid - Vandring och mindfulness i skogen

Gör något hälsosamt och meditativt för personalen. Följ med på en sinnlig tur i skogen. Under kursen går vi igenom enkla och konkreta verktyg som hjälper dig att använda och utnyttja de hälsofrämjande resurser som finns i vår närnatur. Vi utgår gärna från ett naturområde nära er. Turen kan avslutas med gemensam matlagning över eld.

Grundutbildning i vuxen HLR med hjärtstartare (Hjärt- lungräddning)

Utbildningen ger grundläggande kunskaper i hjärt-lungräddning för vuxna, hur man använder en defibrillator/hjärtstartare vid ett plötsligt hjärtstopp och hur man identifierar och behandlar luftvägsstopp. Praktisk träning på dockor. Godkänt utbildning av svenska HLR-rådet.

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!