fbpx
logo_kanadensare-15

Här kan du läsa mer om våra olika kanadensarkurser och turer. Är något oklart eller har du egna önskemål, ta gärna kontakt. 

Kanadensarkurs nivå 1: GULT PADDELPASS

En kurs för dig som vill ta första steget mot att lära dig paddla kanadensare PÅ RIKTIGT. Vi går igenom grundläggande kunskaper inom säkerhet, teknik och miljö. Det finns mycket som man inte tror

Pris från 1450kr

Kurslängd: 6 timmar

I samarbete med:

Kanadensarkurs: FORSPADDLING

Vi arbetar vidare med de grundläggande kunskaperna inom säkerhet, teknik och miljö. Den stora skillande är att vi i denna kurs rör oss ut i mer strömmande vatten. Första steget mot att paddla kanadensare i fors.

Pris från 2200kr

Upplevelsetur: KANADENSARÄVENTYR

Följ med på ett äventyr ut i den vilda naturen. Vi övar på paddelteknik och att ta kontroll över kanadensaren, men mycket tid ges också åt upplevelsen av att vara långt borta. Det finns tid till att utforska och hitta lugnet som infinner sig när man vistas i rofull natur. Matlagning över öppen eld och en hel del tips och trix till att behålla komforten i naturen utlovas.

Pris från 1950kr

Kurslängd: 1,5 dagar

Kanadensarkurs nivå 2: Mot GRÖNT PADDELPASS

En kurs för dig som har lite erfarenhet och som vill ta steget vidare i din kanadensarpaddling. Vi går igenom kunskaper inom säkerhet, teknik och miljö. Visste du att man kan “dansa” med en kanot? 

Bygger på “Kanadensarkurs nivå 1: GULT PADDELPASS” men det är inget krav. Alla är varmt välkomna.

Pris från 1550kr

Kurslängd: 6 timmar

För att  få GRÖNT PADDELPASS måste man gå en extern examination. Vi anbefaler att man går MINST 2 tillfällen innan man tar examinationen.

I samarbete med:

Examination 

GRÖNT PADDELPASS

För denne examination är det bra att man noggrant har satt sig in i och tränat på de olika moment som man ska klara av för att få godkänt examinationen.

Vi rekommenderar att man går “Kanadensarekurs nivå 2: GRÖNT PADDELPASS” innan man går “Examination GRÖNT PADDELPASS” men det är inget krav.

Pris från 950kr

Kurslängd: 4 timmar

I samarbete med:

Kanadensarkurs nivå 3: Mot BLÅTT PADDELPASS

En kurs för dig som är erfaren och som vill ta steget vidare i din kanadensarpaddling. Vi går igenom kunskaper inom säkerhet, teknik och miljö, och kommer även ta första steget in i forspaddlingen.

Bygger på “Kanadensarkurs nivå 2: GRÖNT PADDELPASS” eller tillsvarende kunskap.

Pris kommer

Kurslängd: kommer (flerdagarstur)

För att  få BLÅT PADDELPASS måste man gå en ekstern examination. Vi håller i nuläget inte i examination för BLÅT PADDELPASS.

I samarbete med:

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och användarvänlighet. Genom att fortsätta använda våra tjänster antas du godkänna detta.