logo_vandring-16

Vandring och övernattningstur

Testa din utrustning och dina kunskaper

Om kursen:

Detta är en liten vandring och övernattningskurs för dig som har egen utrustning men vill testa om den och dina kunskaper håller innan man tar turen till fjället på riktigt.

Under våren arrangerar Naturtid tre stycken kvällskurser i fjällvandring för nybörjare. Detta är en fjärde och avslutande kurs utomhus som går ut på att du ska kunna testa din utrustning och dina nyinskaffade kunskaper på ett tryggt och säkert sätt, innan man ger sig ut på fjället.

Kursen är öppen för alla men det är ett stort plus om du varit med på någon eller några av det kurser vi tidigare haft under våren.

Innehåll:

Du kommer att själv få prova så mycket som möjligt praktiskt, men vi finns där för frågor, vägledning, inspiration och trygghet. Vi kommer att arbeta med alla moment i en fjällvandring och ge mycket tips och trix som kan underlätta en fjälltur.

Datum och plats:

Datum kommer snart.

Turen kommer att genomföras i göteborgsområdet. Exakt plats är inte bestämd ännu, men vi kommer sträva efter att vara i ett område som påminner så mycket som möjligt om fjällnaturen.

Pris:

Kommer snart

Bokningsinformation:

Studieförbundet Vuxenskolan: Bokas via deras hemsida. Länk till hemsidan under “boka plats nu”-knappen. Ett svarsmail med ytterliggare infomation bekräftar bokningen.

Kontakta oss

Om ni har frågor, idéer eller tankar är det bara att höra av sig till oss. Om vi inte svarar med det samma kan det betyda att vi är ute på långtur, men mailen checkas alltid direkt när vi kommer hem. 

Vi ses där ute!

Naturtids villkor och sekretesspolicy.